2021. január 19. keddSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás
befe.transindex.ro

AMERIKA MELLTARTÓ NÉLKÜL

Miért nem szeretem a Gyűrűk Urát?

Bálint Ferenc utolsó frissítés: 18:29 GMT +2, 2004. február 26.

[oscar-elő] Milyen hülyeség, hogy számítógépes grafikával oldották meg a kis Gollum alakját. Akinek csak a gyűrű kell, az a drága gyűrű... Ezt a szerepet eljátszhatta volna Jennifer Lopez is.Szögezzük le az elején: A király visszatér egy remek film. Nemhiába jelölték tizenegy kategóriában Oscarra.

De nem értek egy dolgot. Miért búcsúzkodnak a film végén 30 percet a szereplők? Mindenki elbúcsúzik, minden lehetséges kombinációban. Miért nem lehetett egyszerűen befejezni a filmet? Mi lenne, ha mindegyik film végén a szereplők 30 percet búcsúzkodnának? Lássunk pár klasszikus példát. Például a Csillagok Háborújában.
- Szervusz Luke Skywalker.
- Szervusz Darth Vader. Remélem nem öltelek meg nagyon. Aztán nehogy nekiütközz az űrhajóddal valamilyen meteoritnak! Kösd be a biztonsági övedet! És nagyon vigyázz, ha előzöl.

Vagy a Titanicban.

Kate Winslet ül a faajtón az óceán közepén: Szervusz Leo.
Leo a mélyben: Blurgy.
Kate: Soha nem fogok más férfit szeretni!
Leo: Blurg - blurgy.
Kate: Vajon miért nem jutott eszünkbe, hogy felváltva is ülhetnénk ezen az ajtón?!
Leo: Blurgy - blurgy - blurgy.

És végül mi lenne, ha a Matrix 3 végén búcsúzkodnának fél órát:
- Szervusz Neo. Jól átvertük a nézőket, mi?! Azt hitték a Matrix 2-nél rosszabbat nem tudunk csinálni. Hogy megszívták!És persze hülyeség volt létrehozni Frodó védelmére a Gyűrű Szövetségét is. Minek annyi embert fizetni? Egy ember bőven elég lett volna. Szólni kellett volna Arnold Schwarzeneggernek.
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!