2021. január 19. keddSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás
befe.transindex.ro

AGYALAPI IRIGY

Válaszd a gyógyulást az Ortodox Hospitallal!

Bálint Ferenc utolsó frissítés: 14:27 GMT +2, 2005. június 22.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, hitközségét.
Az alapötlet

Egy moldvai, Tanacu községbeli, ortodox kolostorban keresztre feszítettek és halálra kínoztak egy 23 éves, pszichikai betegségben szenvedő apácát. A kolostor főnöke úgy védekezett, hogy a lányt megszállta az ördög, és egyszerűen csak meg akarta gyógyítani.

Az üzleti ajánlat

Allergiás vagy a hagyományos gyógyszerekre? Nem elégítenek ki a modern gyógykezelési módszerek? Valami igazán természeteset akarsz?
Válaszd a gyógyulást! Az Ortodox Hospital segít neked!
Intézményünk a modern kor nyavalyáit régi, természetes, keresztény módszerekkel gyógyítja.Vegyük példának az egyik legegyszerűbb kórtörténeti esetet. Azt mondják, epilepsziás vagy? Á, kedves beteg, köpd le a laikusokat, valószínűleg teljesen más bajod van. Akár az is megtörténhet, hogy a Sátán bújt beléd.

A festői környezetben fekvő kolostorunkban régi keresztény-gyógymódokban járatos szakembergárda várja, hogy enyhítse szenvedéseid. Gyógymódjaink a már közismert keresztre feszítés (As seen on TV!) mellett a máglyahalál-kúra, a mérges kígyókkal való maratás a sivatagban – és ha még ezek sem működnének, akkor odadobunk az oroszlánok elé (Antibioticum free!), aztán majd csak lesz valami.
Kolostorunkban csak természetes alapanyagokból készített táplálékot fogyaszthatsz, 100 százalékosan tartósítószer nélkül. A természetes étrend az egyik legfontosabb megelőzője a problémáknak. Így a közismert amerikai mondást „An apple a day, keeps the doctor away”, itt kicsit másképp alkalmazzuk:Ha valamilyen oknál fogva (bűnös gondolatok, rosszindulat) megfájdul a fogad, fejed vagy esetleg felfázol még mindig van megoldás:

Casual fun, szórakozás

Gyógyintézményünkből a szórakozás sem hiányozhat, s ezt remekül biztosítja a belső-hálózatos kábeltelevíziónk, amin naponta látható egy epizód a nyugat-német „Kórház a város szélén” mintájára készült „Kolostor a város szélén” című orvosi krimi szappanoperából.Kolostor a város szélén (621401 epizód) – „Stefán atya folytatja küzdelmét a penicilin ellen.”
Új beteg érkezik a kolostorba, s mindenki megpróbál a segítségére lenni a beilleszkedésben. Van aki szalmát hoz, van aki kölcsönadja a szöges korbácsát, aztán mindenki térdepel egy kicsit az üvegcserépen az új lakóval, hogy megvitassák a világ dolgait.

Az első vizsgálatra csak másnap kerül sor, mert Stefán atya divatbemutatón vesz részt Párizsban. Dr. Dani féltékeny. Az új beteget Auréliának hívják, s rövidesen egy kisebb probléma merül fel, ugyanis a lány nem tudja visszavezetni a kórtörténetét Adámig és Éváig.

Mária főnővér kutatásai során összefüggést vél felfedezni Szodoma és Gomora pusztulása és az egyszerű nátha között. Auréliának napról napra fokozódik a fejfájása, nem használ a vizes borogatás és a tea sem, ezért valaki javasolja, hogy le kellene vágni a testrészt.

Feltűnik Alexandru, a fiatal pap, aki titkon szerelmes Auréliába, s ezen oknál fogva kicsit ellenzi a procedúrát. Vajon beteljesül-e Aurélia és Alexandru szerelme? Mit fog ehhez szólni Mária főnővér? Vajon az ő fotóik is rá fognak kerülni a Delma margarin csomagolására, mint egy másik román szappanopera szereplőinek a fotói? És talán itt is Pepe énekli a főcímdalt? Mindez kiderül a következő epizódból.

Kapcsolatfelvétel

Ha tetszik az ajánlat, szívesen várunk a kolostorba egy „életreszóló élményre”. (Az az információ, hogy egy életre szóló élmény tulajdonképpen mennyi ideig is tart sajnos nem nyilvános.)


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!