2021. január 19. keddSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás
befe.transindex.ro

AGYALAPI IRIGY

Daciát a számítógépes játékokba!

Bálint Ferenc utolsó frissítés: 12:09 GMT +2, 2006. február 21.

Válasszon bármilyen autós játékot is a gamer, semelyikben sem választhat a romániai autógyártás remekeiből. Igazságtalanság!

Ezért lenne hiánypótló a Daciát a számítógépes játékokba kezdeményezés. Lássuk csak a startot, mikor a játékosnak a szituáció szerint autót kell vásárolnia. Miért is lenne rosszabb egy Dacia egy Porschénál? (Költői kérdés, nem kell rá válaszolni.) Nem érdemel vajon több figyelmet eme balkáni autó? (Ez is költői, erre sem kell válaszolni.)
Milyen jó lenne, ha a Need for Speed játékcsalád felfigyelne erre a lehetőségre.

Ellentétben a többi autóval, a Daciáért nem kellene fizetni a játék menüjében, hanem aki nagyon sok futamot elveszít,


az büntetésből kapná.

Persze a Daciával sem igazán javulna a játékos teljesítménye, mert egy 4 körös verseny alatt a második körben rendszerint lerobbanna, továbbá a startnál sem tudnál rendesen indulni vele, csak ha megnyomják kicsit hátulról a haverok. Zenét sem lehetne verseny közben hallgatni – választanod kellene, hogy a műszerfal világítása működjön vagy az autórádió.

Aki a zenét választja, az a Need for Speed soundtrackjával ellentétben nem Snoop Doggy Dogot vagy Prodigyt hallgathatna, hanem manelét. Az énekes mondjuk Adrian, a csodaszalámi lenne.
A program Trabant-kiegészítést is tartalmazna – előnye a Daciához képest, hogy a Tuning Shopban kivághatjuk a sofőr, valamint az utasok lába alatt a padlót, így a vezető akár többletsebességre is szert tehet, amennyiben a végtagjait használja. Egy másik lehetőség: két övet erősítünk a Trabantra, így akár hátizsákként is viselhetjük az autót.

Ha a való életben szeretnénk hátizsákként viselni, nagyon vigyázzunk arra, hogy a színe találjon a cipőnkhöz és az övünkhöz.
Programozók, dolgozzatok!
A kollázsokat a szerző készítette
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!