2021. január 19. keddSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás
befe.transindex.ro

CICCIOLINA PORNÓISKOLÁJA

"Egy pillanat, a macskám felment a gázra"

Bálint Ferenc utolsó frissítés: 13:38 GMT +2, 2006. november 17.

Exkluzív beszélgetés a magyar származású pornósztárral Ghandiról, Băsescuról, az RMDSZ-ről, farkakról és persze a cicájáról. Letölthető: Cicciolina pornóiskolája mp3 és más részletek!

Előjáték, avagy hogyan lehet megismerkedni Cicciolinával

Egy képzőművészeti hack-kel kezdődik a sztori. Októberben rendeztük a Bulgakov Kávéházban az Inside Cicciolina kiállításomat, ami egy 12 festményes paródia. Minden festmény ugyanazt a nagy fekete téglalapot ábrázolja, olyan címekkel, mint: Ezt látja Stevie Wonder, Jónás a cethal gyomrában, 50 Cent hip-hop énekes nagyon-nagyon közelről, Britney Spears gondolkodik vagy Pornófilmforgatáson ezt látja a pénisz Cicciolinából.

A kiállításról született egy bejegyzés a Szomszédnéni-blogba, és egy mailváltás, ami következtében Cicciolina megadta a telefonszámát. Ezután volt egy teljesen szokványos beszélgetésem a Kolozsvári Rádióban a produceremmel: „– Te figyelj, lehetne telefonálni a stúdióból 10 percet Olaszországba, mert Cicciolina megadta a számát.” „– Persze.”- mondta ő, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna.
Két telefonos egyeztetés Cicciolinával, majd harmadik alkalommal létrejött a beszélgetés:


Cicciolina pornóiskolája lányoknak

Erdélyben most alakul, indul a pornó-business. Milyen feltételeket kell teljesítsen egy nő, hogy pornósztár legyen belőle?

– Sok mindentől függ, például fontos, hogy szeret-e szeretkezni.

Az mondjuk jó feltétel, hogy szeressen szeretkezni...

– Gondolom igen, mert ha valaki frigid, és nem szeretkezik csak egyszer egy hónapban, az nagyon nehezen lehet pornósztár.

Le kell feküdni a producerrel?

– A pornószakmában nem.. Az országos tévéknél igen. Van olyan, hogy le kell feküdni, mert ha nem, nem kapom meg a műsort. Olyat még nem hallottam, hogy a pornószakmában valakinek le kellett volna feküdnie a producerrel.

Mondjuk nem lenne nehéz, mert ott van, s ha beindítják a kamerákat, már kész is a film.

(nevet) Nekem ilyen problémám nem volt abban az időben.


Cicciolina rosszra tanít engem

Ha most úgy döntenék, hogy abbahagyom ezt a médiaszakmát, és pornószínész szeretnék lenni, akkor mit kellene tennem?

– Férfiban? Amit mondtam az előbb.

Szeretek szeretkezni. Havonta akár többször is. Tehát az első feltételnek megfelelek.

– Azon kívül kell, hogy legyen neked ... adottságod ... hogy is mondják ... hogy legyenek méretek, mert ha nincs méret, akkor (nevet) nem lehetsz ebben a szakmában.

Mondjuk, hogy van méret is (a nevetés átragad), hová forduljak?

– Szerintem kérdezősködj az interneten egy kicsit.


Porno politicus

Miért döntöttél úgy, hogy a pornó után a politikában is ki akarod próbálni magad?

– Engem mindig érdekelt a politika, még mielőtt a Radikális Párttal öt évre képviselőnek választottak volna, már az előtt használtam a politikát. Csak nem a parlamentben. Az én politikám a szegény gyerekekről, az állatvédelemről szólt. Meg a szerelemről. Az mind politika.

Van kedvenc politikusod?

– Nagyon nehéz olyat mondani, hogy kedvenc. A politikusokban sokszor csalódik az ember. Ha mégis kellene választani, akkor Ghandi. Ő a populo érdekét nézte, nem a saját zsebét.

Ki a jobb pasi – Gyurcsány vagy Orbán?


– Nem akarok senkit sem megsérteni. Marlon Brando.

Egy nyilatkozatodban azt mondtad, hogy szeretnél találkozni Traian Băsescu román elnökkel. Miért?

– Mert meg szeretném kérdezni tőle, hogy politikailag mi javult és mi nem javult az utóbbi években. Ismerek romániai fiúkat és lányokat, akik itt vannak Olaszországban, és a legnagyobb meglepetésemre volt olyan köztük, aki azt mondta, hogy jobb volt a Ceauşescu idejében.Ízlés

Pop-art ikon lettél, mint Elvis Presley vagy Marilyn Monroe. Több művészeti alkotásban is meg vagy örökítve. Milyen érzés?

– Figyelj (nevetgél), az egy nagyon jó érzés, mert azt jelenti, hogy halálom után is, tovább fogok élni.

De azért még nem szeretnél eltávozni közülünk?


– Még véletlenül sem, fiatal vagyok ahhoz, hogy eltávozzak.

Ki a legklasszabb csaj?

– A nők közül Madonna tetszik.

Milyen zenét hallgatsz?

– Madonnát és rockzenét.

Ismered Paris Hiltont? Láttad a szexvideóit az interneten? Szerinted van tehetsége? Tudna valamit kezdeni a pornószakmában?


– Azért tette fel azt a filmet az internetre, hogy még több pénze legyen. Ilyen scoop ez.


Család

Elég durva válásod volt Jeff Koons amerikai képzőművésztől, milyen most az életed?


– Határozottan nagyon durva válás volt, tizenhárom és fél éven keresztül különböző pereken mentünk keresztül. Két nappal ezelőtt végre kijött a végzés a Legfelső Bíróságtól, hogy megnyertem a pert, a gyerek is nyilatkozott az ügyészségen, úgyhogy most rám van bízva Ludwig. 14 éves.Jockey Ewing vagy Cliff Barnes?

Szeretek olyan dolgokról kérdezni, amelyek valamilyen szinten párhuzamban vannak az én életemmel. Például mi néztük a Dallast. Kíváncsi voltam, hogy hogyan állnak ezzel a pornósztárok.

Nézted régen a Dallas sorozatot?

– Az itt Olaszországban nagyon menő volt. Néztem a Dallast, mulattatott, hogy mennyire gazdagok és mennyire boldogtalanok voltak.

Az engem is nagyon mulattatott.


Közjáték Cicciolina cicájával

Épp azt kérdezem tőle, hogy mit gondol, minek tulajdonítja széleskörű ismertségét a világon, és persze itt Erdélyben is, mire:


– Egy pillanat, a macskám felment a gázra, egy pillanat...

Szedd le a gázról, mert megégeti magát.

– Nem, le van zárva, csak felmegy mindig (elkezd olaszul beszélni a macskájához)

Hogy hívják a macskádat?

– Nuovola. Felhőcske.

Rendben, szedd le felhőcskét.

– Felhőcske, de fiú.

Leszedi a cicát a gázról, majd válaszol: – Én egy kicsit különc karakter vagyok, legalábbis azt mondják nekem, de én is tudom magamról, anyukám is mondta – nem vagyok egy átlagos jelenség. Valami van bennem, ami másokban nincs. Nem szexről beszélek.Cicciolinát Erdélybe!

Ez az utolsó kérdés, itt Erdélyben is vannak politikai pártok, és te eléggé szereted ezt az egész vonulatot, nem jönnél ide egy pártba, mondjuk beiratkozhatnál az RMDSZ-be?


– Na, ezt komolyan mondtad? (nevet)

Komolyan mondtam. El tudnánk intézni. Nagyon sok rajongód van.

– Megmondom neked, hogy miért lehetetlen...

Mondd.

– Csak úgy lehetsz politikai párttag, ha megvan az állampolgárságod.

_____________

Tudtommal még senki sem készített vele interjút Erdélyből. Profi ez a csaj. Fighter. Sokunk gyerekkori hőse. Talán az első pornósztár, akit a serdülőkorunkban nagyon népszerű ÖKM magazinban először felfedeztünk. Szőke haj, kék szem, cici – mit mondjak, jó folyóirat volt ez az ÖKM. Majdnem olyan jó, mint a Szemfüles Magazin.

Méltán állíthatom, hogy ez a csaj többet tett az én generációm szexuális felvilágosítása érdekében, mint az én generációm szülőnemzedéke.
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!