2021. január 19. keddSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás
befe.transindex.ro

SZERETKEZZÜNK KOMMUNIZMUSBAN!

Gyerekcsinálás teniszcipőben

Bálint Ferenc utolsó frissítés: 13:10 GMT +2, 2007. április 4.

Minden, amit egy kommunista fiatal párnak tudnia kellett a szexről, avagy hogyan csináltak minket a szüleink.

Megajándékoztak egy kommunizmus aranykorából származó útmutató könyvecskével, amely fiatal házasoknak adott tanácsokat arra, hogy miként kell gyereket nemzeni. Előrevetítem, hogy ez nem is olyan egyszerű feladat.

Az ember azt hinné, hogy ehhez az első lépés a fogamzásgátlás abbahagyása. Tévedés, nem ez az. Az első lépés a házasság megkötése. Leírásom további részében a könyv alapján ismertetem a gyerekcsinálás érdekesebb momentumait.


Mit viseljünk?

Óvszert semmiképp. Már a könyv borítója is arról tesz tanúbizonyságot, hogy az ideális párban a nő meztelen, a férfi pedig szakállat és bársonynadrágot visel a nemi aktus előtt.


A következő illusztrációban már sokkal meghittebb a hangulat, a fiatal házaspár már nem áll, hanem térdel, ám ezúttal a férfi nem bársony-, hanem farmernadrágot visel. A könyv nem tér ki arra, hogy a szexuális aktus elején a srácoknak miért kell átöltözniük bársonynadrágból farmernadrágba – lehet, hogy a szerzők célja csak az volt, hogy kicsit összezavarják a fiatal, felvilágosulatlan kommunista ifjúságot.


A másik rejtély, hogy miért visel a fiú csókolózás közben Adidas sportcipőt, amikor az a globalizált, kapitalista Sátán Amerika terméke, nem pedig valami jó szovjet cucc.


Hol szeretkezzünk?


A könyv szerint “a lehetőségekhez képest békés körülményeket kell teremteni”. Indoklás is következik: “lehetetlen, hogy ne érezze magát frigidnek az a nő, vagy ne váljon azzá, akinek szeretkezés közben folyton arra kell gondolnia, hogy mikor nyit be az anyósa.”
Ha nincs lehetőségünk lakásra: “kitűnő alkalmat kínálhat a gyereknemzésre egy sátor vagy akár egy erdei tisztás is.”


Előtte mosakodjunk!


“Ne feledkezzék meg senki a mosakodásról!” – így a figyelmeztetés a következő fejezet elején.


Nézem ezt az illusztrációt, és csak arra tudok gondolni, hogy ugyanezt nézegetve anno apám biztos azt gondolta, hogy “milyen jó kis csajszi”, anyám meg azt, hogy “milyen jó kis csempe”.


A szerelmi előjáték és a nemi aktus

Néha az az érzésem, hogy ezt a könyvet ufók számára írták: “A közösüléshez le kell vetkőzni.”

“A nemi aktus a hímvesszőnek a hüvelybe való bevezetésével kezdődik. A párzó mozdulatokból a nő is vegye ki aktívan a részét. A nő ne legyen passzív tűrője az eseményeknek, ő is simogassa, csókolgassa a férfit.”

Szóval csak semmi lazsálás, hölgyek, a kommunizmusban mindenki szépen, egyenlően tegye oda a s*ggét a munkához.


Az orgazmus

Hogy senkit ne érjen váratlanul: “A lélegzés elakad és a gégéből különleges hangok törnek elő.”


Ha jön a gólya

Amennyiben teherbe esik a nő, a képillusztráció szerint, ilyen szomorú lesz:


És még cigizni sem szabad neki:


Nem is olyan jó terhes nőnek lenni kommunizmusban. Egyre inkább meg vagyok győződve arról, hogy a szomorú, dohányozni vágyó nők szüntették meg ezt a rendszert.

(A szövegidézetek, képek a “Gyerekvállalás” című tájékoztató kiadványból származnak.)
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!